Västervik Spelhobby
Forumet används sällan numera. Träffar annonseras på FB eller Discord.
Föreningen håller numera till i Järnet på Repslagaregatan 5.
Är du ny här och vill ha information och/eller kontakt, sök upp oss på Facebook eller hitta oss på Discord https://discord.gg/a6Fyeze

Regelfråga!

Gå ner

Regelfråga!

Inlägg  Mange i 2013-01-21, 12:37

Jag bara kom på följande!

Man kan ju kontra en spell. Kan man sedan kontra en kontring? Och sedan då kontra en kontring som kontrar en kontring....o.s.v.
Slutar det först när man har slut på mana? Hur länge kan man hålla på?
avatar
Mange

Antal inlägg : 570
Join date : 08-05-20
Age : 40
Ort : Västervik

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Regelfråga!

Inlägg  MickeH i 2013-01-21, 13:58

Tills du får slut på kort och mana. Du kan bara använda ett kontringskort en gång.

Exempel:

1) Kalle spelar en Lightning Bolt
2) Du spelar en Cancel på Lightning Bolt
3) Kalle spelar en Cancel på din Cancel
4) Du spelar en andra Cancel på Kalles Cancel

Då händer 4an först, så Kalles Cancel försvinner från den så kalla de stacken.
Därefter händer 2an, så Kalles Lightning Bolt försvinner.

Alternativ variant:
4) Du spelar en andra Cancel på Kalles Lightning Bolt

Då händer 4an först, Kalles bolt försvinner.
Sen händer 3an som kontrar din Cancel, men det gör ju inte så mycket längre.
avatar
MickeH

Antal inlägg : 1832
Join date : 08-08-06

https://twitter.com/BoardGameMike

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet