Angående Infiltration

Gå ner

Angående Infiltration

Inlägg  Janne i 2014-05-22, 23:52

Tack ni som var med och spelade i tisdags!

Några små klargöranden av regler (som jag givetvis tar på mig att jag inte läst reglerna/kollat FAQ:en tillräckligt).

1) Action-/itemkort vänds inte upp simultant, utan resolvas spelare för spelare (oftast har man ju inga valmöjligheter ändå..).
2) Actionkort som spelats får ej spelas igen samma runda. Lagt kort ligger!
3) I vissa rum plockas interface-brickan ej bort när någon spelare interfacear, d.v.s. alla spelare får chansen. Det gäller att läsa vad som står på korten..

Vill gärna spela igen! Ska maila FFG och be dem ge ut en expansion också  Smile
Janne
Janne
Admin

Antal inlägg : 147
Join date : 08-08-08
Ort : Västervik

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet